Dalsbygda skole hadde aktivitetsuke uka før vinterferien. Slagordet til skolen er “Skolen i lokalsamfunnet”, og det vistes denne uka!

Mandag hadde vi ei matgruppe på Rønningslemmen sammen med kokken Anne Berit Rønningen. Gruppa lagde mat til hele skolen, og det ble servert taco. Resten hadde stasjoner på skolen før mat. Etter mat gjennomførte elevrådet “Pysjdag”. De hadde ordnet maleutstyr for alle elevene i storrommet, og de satte i gang en konkurranse der de beste bildene ville bli premiert. Samtidig som elevene malte, viste elevrådet en film. Det ble en fin stund - og mange fine malerier!

Tirsdag hadde vi en ny matgruppe på Rønningslemmen. Igjen ble det laget mat til hele skolen, men også til Trimdamene (som har trim hver tirsdag i samfunnshuset). De ble helt rørt av å få servert kyllingfrikasse med ferske rundstykker og sjokoladekake til dessert. Etter mat hadde hele skolen detektivleting på hele skolen og samfunnshuset. Ungene skulle finne ut hvor bildene var tatt. 

Onsdag var småtrinnet på besøk til Stall Høstrøen hos Rebecha Kristine Krohn-Røstum, mens mellomtrinnet var på skitur på Vola.

Torsdag hadde vi stasjoner rundt om i bygda, og noen var på skolen. Hos Solfinn Ytterhaug og Sigmund Ryen ble det lagd fuglekasser. Hos Ingjerd Kvangraven , Liv Tollan Ryen og Frøydis Østgårdstrøen ble det bakt. Randi Brænd og Per Inge Eggen hadde unger på skolen.

Fredag var mellomtrinnet på besøk til Dan Folde på Glåmos, mens småtrinnet var på skitur til Mobakken.

Tusen takk for hjelpa til alle som stilte opp for skolen vår 🙂Klikk på bildene for å forstørre😊