Som ett av flere arrangementer i Os kommune sin "vintervukku" har vi gleden av å invitere til en helaften med Bjarne Brøndbo. Denne kvelden vil ta utgangspunkt i og utdrag fra forestillingen "Bærre Bjarne". Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i "Bærre Bjarne" - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.
Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, sosiale medier og kombinasjonen papparollen og «popstjerne» - Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter. Vi lover dere en helstøpt aften med "bærre" Bjarne!

Dørene åpner kl. 18:00
Billettpris 450,- inkl. kveldsmat.

  • Bærre Bjarne
  • Fredag 11. mars kl. 19.00-22.00
  • Dalsbygda Samfunnshus
  • 450,- pr. pers inkl. kveldsmat 
  • Mulig å forhåndskjøpe billetter, send SMS til 92646200 eller 48219450.