Basecamp Os arrangerer aktivitetsuke🤩

Lagvis multisportkonkurranse mandag 25. juli

Krav til lag: 3-5 deltakere. Ekstrapoeng for spredning på kjønn og alder.
Vi ønsker at lag meldes på innen fredag 22. juli klokken 1800. For at arrangementet skal kunne avholdes er vi avhengig av å vite at det er nok lag som stiller. Send mail til post@basecampos.no eller melding her på facebook.

Det blir poster innenfor følgende kategorier:
Kunnskap, land, vann og luft.
Vi ønsker at ALLE har sykkel til dette eventet. Hvis noen mangler, vennligst send mail god tid i forveien slik at vi kan prøve å stille med sykler til de som mangler.

Vi vil stille med bra premiering!

Klatring inne tirsdag 26. juli

Dag 2 aktivitetsuka 2021: På grunn av dårlig værmelding flyttes klatringen innendørs til Verket på Røros.

Vel møtt!

Guidet stisykkeltur onsdag 27. juli

I samarbeid med Urørt Ski og Sykkel på Alvdal arrangerer vi en stisykkeltur med tips og triks som passer både for de som har syklet en del sti og de som er helt ny til stisykling. Det blir fokus på noen enkle grep som gjør at man øker mestringsfølelsen på sykling og blir tryggere og raskere i alle typer terreng. Varighet 3 - 4 timer. Oppmøte Sølndalsveien 263, Alvdal.

Utover medlemskap i Basecamp Os (50 kr), så er deltagelsen kostnadsfri. Du kan enten stille med egen el-sykkel eller så kan man leie en fulldempet el-sykkel fra Urørt for 150kr. På grunn av begrenset antall el-sykler tilgjengelig og behov for å planlegge ut fra antall deltakere er det bindene påmelding innen fredag 20. juli. Påmelding via mail til post@basecampos.no, si også i frå i påmelding dersom du har behov for å leie el-sykkel.

Se Basecamp Os sitt FB-arrangementet her: Guidet stisykkeltur

Grunnkurs elvepadling 28-29. juli

Basecamp Os gjenopptar suksessen fra tidlig år med å kjøre det vi mener er norges billigste grunnkurs i elvepadling. I tillegg er det vel også av de helt beste, ettersom det er gjengen fra Kayak Voss som kommer og holder. Kurset vil gå over 2 dager, og du vil motta våttkort fra Norges Padleforbunds kursstige ved enden av kurset. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å være med på dette kurset, og alt nødvendig utstyr er inkludert. Si ifra hvis du ønsker å bruke eget.

Årets instruktør er Dag Sandvik. Han er en av Norges råeste elvepadlere og en meget dyktig instruktør. Han drifter til daglig Kayak Voss. I tillegg vil det være med hjelpeinstruktører fra Basecamp Os for å bistå.

Det vil bli omlag 12 plasser på kurset, og mye tyder på at disse også i år vil bli fyllt opp raskt. Vi kommer til å holde av 6 plasser til ungdom under 20 år hjemmeværende i Nord-Østerdalen, fram til 10. juli. Etter dette flyttes eventuelt de som står på venteliste inn på disse plassene. Det vil være en egenandel for å delta på dette kurset.

Medlemspris under 20 år: 300 kr
Medlemspris over 20 år: 600 kr
Ikke-medlem: 2500 kr
Pris medlemsskap BCO: 50 kr

Påmelding sendes til post@basecampos.no, og egenandel sendes på Vipps til BaseCamp Os. Hvis man står på venteliste trenger man ikke vippse før man har fått bekreftet plass.
Merk med navn, etternavn, bosted og alder. Påmeldingen er bindende.

Nøyaktig hvor kurset vil foregå er enda usikkert. Dag 1 av kurset vil holdes på en svært rolig elv, så man får prøve båtene under veldig rolige forhold. Dag 2 av kurset vil vi søke å holde på et strekke som har noen utfordringer for nye padlere, men som samtidig er trygt og fint

Se Basecamp Os sitt FB-arrangementet her: Grunnkurs elvepadling